Lenen met BKR codering

March 30, 2021

Lenen met BKR codering is lastig! Bijna alle banken toetsen nieuwe, maar ook bestaande, klanten bij het Bureau Krediet Registratie te Tiel. Een negatief resultaat betekent al snel geen lening of hypotheek.

Bij Leen100euro.nl doen we niet moeilijk over een BKR codering. Bij ons kunt u ook lenen met BKR codering! Uiteraard dient u na de looptijd van 15 of 30 dagen de lening correct aan ons terug te betalen.

Toch lenen met BKR codering

Banken kijken kritisch naar hun klanten. Een probleem met betalen of een zoekgeraakte factuur bij verhuizen heeft soms een A-codering bij het BKR tot gevolg. Voor banken reden om u als klant te weigeren. Via Leen100euro.nl kunt u toch lenen met BKR codering!

Op onze website kunt u terecht voor het lenen van bedragen van €100, €200, €300 of zelfs €400. Lenen met BKR codering is voor ons geen probleem. Een onderpand is niet nodig en u kunt het geld snel op uw bankrekening ontvangen.

Informatie

Wenst u meer informatie over lenen met BKR codering? Of wenst u een lening bij ons aan te vragen? Kijk dan op onze website. Hier vindt u ook meer informatie over het aanvragen van een lening per SMS.

In incidentele gevallen is het helaas niet mogelijk om een mini lening te verstrekken. Wij wijzen uw aanvraag dan af. De reden van afwijzing kunt u via EDR Credit Service opvragen. Voor het aanvragen van een minikrediet kijkt u op Leen100euro.nl!